nieuws

Nibe-SVV aan de slag met leergang Risicomanagement

Archief

Opleidingsinstituut Nibe-SVV start in september met de leergang Risicomanagement.

De leergang biedt ondersteuning voor risicobeheer in het bedrijfsleven en is bestemd voor mensen die zich daarmee bezighouden.
De opleiding beslaat 28 modules met theorie en praktijk. Deelnemers leren het onderwerp kennen en een directe vertaling te maken naar de praktijk. Verder leren zij een risico-inventarisatie en -analyse te maken aan de hand van actuele technieken. Ook wordt geleerd risico’s binnen de eigen organisatie te onderkennen en de risico’s bij organisaties van klanten te toetsen.
De leergang is te volgen in Utrecht en kost _ 6.039. De opleiding is een coproductie van Nibe-SVV, Instituut voor Actuele Bedrijfsvoering (IAB) en de Haagse Hogeschool. Na het behalen van het diploma Risicomanagement kan de cursist doorstromen naar de post-hbo opleiding Register Risicomanagement aan de Haagse Hogeschool.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.