nieuws

NHL komt met VerzuimControl

Archief

Onder de naam VerzuimControl gaat Nieuwe Hollandse Lloyd (NHL) werkgevers een ziekteverzuimverzekering, een verhaalsbijstandverzekering (van DAS), een webtool voor de Poortwachter-eisen en ondersteuning door reïntegratiebedrijf Terzet bieden. Laatst genoemde is als aanvulling op VerzuimControl te sluiten. 

De verzuimverzekering is op conventionele basis. De eigen-risicoperiode beloopt naar keuze van de werkgever 2, 4, 6, 13, 26 of 52 weken. Het dekkingspercentage is variabel tussen 70% en 100% met een maximum van 170%. De werkgeverslasten kunnen meeverzekerd worden tot 25%.
Met de webtool kan de werkgever het verzuim melden, muteren en administreren wordt. Het programma bewaakt met onder meer automatische agendawaarschuwingsfuncties en rapportagefuncties de wettelijk verplichte Poortwachter-stappen. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.