nieuws

Network & Search en Octas Finance gaan samenwerken

Archief

De directies van Network & Search en Octas Finance hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Beide partijen zijn aanvullend aan elkaar in de levering van flexibele en permanente arbeid voor banken en verzekeraars. Network & Search is gespecialiseerd in werving en selectie van hoog opgeleid personeel, dat is gespecialiseerd in commerciële, specialistische- en management functies binnen het bankwezen, bij tussenpersonen en verzekeraars. Octas Finance heeft professionals in vaste dienst die na ervaringen te hebben opgedaan bij een financiële instelling een verfrissende doorstart willen maken in hun loopbaan. 

De samenwerking is gebaseerd op wederzijdse aanvulling in werving van kandidaten en opdrachten. Schaalvoordelen op het gebied van sales en resources moeten op termijn gaan leiden tot een groter marktaandeel en een verbeterd resultaat.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.