nieuws

Netaspect neemt activiteiten Edge Informatisering over

Archief

Het in de verzekeringsbranche actieve ICT-bedrijf Netaspect neemt de activiteiten over van het bedrijf Edge Informatisering

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de automatisering van het beheer van employee-benefitsportefeuilles bij verzekeraars en (gevolmachtigde) tussenpersonen. Met de overname zegt Netaspect zijn propositie naar verzekeraars met backoffice-applicaties voor zorg en inkomen te completeren. “Wij bieden nu een totaaloplossing (front- en backoffice) voor ziekteverzuimverzekeringen, collectieve zorg en WIA”, aldus Netaspect. Edge Informatisering heeft het softwarepakket Ebis ontwikkeld. Deze software is in gebruik bij verzekeraars als Allianz, AXA, Nedasco en Wuthrich. Netaspect heeft Certigo ontwikkeld, een pakket met standaard offertesoftware voor verzuimverzekeringen en portal-software voor verzuim – en medewerkersadministraties bij werkgevers. Onder andere Turien & Co werkt met dit platform.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.