nieuws

Nefeb breidt bestuur uit

Archief

De Nederlandse Federatie voor Employee Benefits-adviseurs (Nefeb) heeft het bestuur uitgebreid met de algemene bestuursleden Leon van Maaren (Goudse) en Erik van de Crommenacker (Nationale-Nederlanden). Zij worden verantwoordelijk voor permanente educatie en opleidingen.

Verder is er een raad van advies ingesteld met Ruud Houtzager (AXA/Reaal), Hans Lankhaar (Fourstar) en Bert de Regt (De Regt Adviseurs), die het bestuur gaat adviseren bij strategische beslissingen. “Wij gaan ons nu in eerste instantie richten op de uitbouw van het keurmerk en een nieuw PE-systeem voor employee benefits-adviseurs”, aldus de Nefeb. Het nieuwe PE-systeem wordt 21 november gepresenteerd.
De Nefeb heeft nu 120 leden en verwacht het eerste kwartaal van 2008 te kunnen uitgroeien 160 leden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.