nieuws

Neerlandia

Archief

SCM

De Stichting Certificering Motorrijtuigenbeveiliging in Capelle a/d IJssel krijgt een ander telefoon- en faxnummer. Met ingang van deze maand is de SCM te bereiken: tel. 010 -284.34.00/284.34.10 (fax).
Aegon
Generali verkoopt haar 100%-belang in de Spaanse verzekeraar Caja de Prevision y Socorro aan de Aegon-dochter Aegon Union Aseguradora in Madrid. De omzet in Spanje komt daardoor op f 750 mln per jaar.
Neerlandia
De netto winst van Neerlandia is vorig jaar gedaald tot f 0,3 (0,4) mln. De verdiende premie daalde naar f 16,8 (16,9) mln.
Prijs koopwoning
De gemiddelde prijs van een koopwoning bedroeg tussen februari en april dit jaar f 254.400, een toename ten opzichte van de gemiddelde prijs tussen januari en maart (f 250.100) dit jaar, stelt de makelaarsorganisatie NVM.
Woonboot-hypotheek
De banken ING, VSB, en SNS bieden de mogelijkheid tot het sluiten van een hypotheek op een woonboot in de regio’s Amsterdam, Bussum, en Weesp. Een voorwaarde is dat de koper/eigenaar over een legale ligplaats beschikt die kadastraal is geregistreerd, aldus de Vereniging Eigen Huis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.