nieuws

Nedasco opent verzuimportaal

Archief

Assuradeur Nedasco verschaft al zijn aangesloten relaties toegang tot een verzuimportaal

Dit verzuimportaal is opgezet in samenwerking met het ict-bedrijf Netaspect, waarbij gebruik is gemaakt van de Certigo-software. Iedere aangesloten werkgever krijgt een inlogcode waardoor hij toegang heeft tot alle verzuimgegevens binnen zijn onderneming. Met één druk op de knop worden alle handelingen rondom ziekteverzuim uitgevoerd en doorgegeven aan de diverse betrokken organisaties. Nedasco heeft, aangebracht door het intermediair, duizend werkgevers in de boeken, die in totaal 15.000 werknemers vertegenwoordigen. Die laatsten melden zich gemiddeld drie keer per jaar ziek.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.