nieuws

NCM stapt in incassomarkt

Archief

NCM heeft het incassobureau Smit Ommen overgenomen. De kredietverzekeraar wil met het innen van vorderingen haar dienstverlening verder uitbreiden.

Volgens NCM is de acquisitie van Smit Ommen een logische stap. “De strategie is er nadrukkelijk op gericht behalve krdeietverzekering ook andere diensten aan te bieden die direct of indirect te maken hebben met het goed managen van debiteurenportefeuilles. Incasso van vorderingen sluit wat dat betreft naadloos aan op het product kredietverzekering”, aldus Gerard van der Stelt van de raad van bestuur van NCM.
NCM en Smit Ommen werken al ruim vijftien jaar samen. Behalve het verrichten van incasso-werkzaamheden, verstrekt Smit Ommen ook juridische adviezen. Het incassobureau telt 45 medewerkers en heeft ruim drieduizend relaties in de zakelijke markt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.