nieuws

NBVA wijzigt statuten

Archief

De Tielse brancheorganisatie NBVA heeft de statuten gewijzigd waardoor niet alleen assurantietussenpersonen lid kunnen worden.

“De statuten zijn aangepast aan de gegroeide praktijk. Voorheen was de NBVA alleen toegankelijk voor assurantiebemiddelaars, maar in de praktijk was dit al breder. Nu zijn de statuten aangepast, zodat alle financiële bemiddelaars lid kunnen worden”, verklaart woordvoerder Joerie van Looij. “Wij zijn nu een branchevereniging voor financiële bemiddelaars.” Van Looij benadrukt dat de waarden van de NBVA, zoals onafhankelijkheid en deskundigheid onveranderd hoog in het vaandel staan.
Nieuwe bestuursleden
Niet alleen de statuten van de NBVA ondergingen een wijziging, ook het bestuur werd gewijzigd.
Zo is afscheid genomen van vice-voorzitter Geert Hendrikx. Hij is opgevolgd door het zittende bestuurslid Willem van Dijk (47), directeur van kantoor Van Dijk & Partners Financiële Planners (Rijen). Nieuw toegetreden tot het hoofdbestuur zijn: Joost Quint (50) van Economisch Adviesbureau Drs. J.W.L. Quint (Megen), Pascale van Heugten-van Casteren (39) van Van Heugten & Partners (Heesch) en Jan van Stigt Thans, van het Schiedamse assurantiekantoor Van Stigt Thans.
van Heugten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.