nieuws

NBVA van start met hypotheekdesk

Archief

In samenwerking met de Dutch Insurance Group (DIG) gaat de NBVA haar leden een nieuwe service bieden op het gebied van hypotheken.

De NBVA-hypotheekdesk gaat voor de leden offertes maken en de totale administratie verzorgen in het traject van offerte tot hypotheekakte. De uitvoering van de hypotheekdesk – die wordt ondergebracht in een aparte juridische entiteit – wordt verzorgd door Dutch Insurance Network (DIN) in Nieuw-Vennep, die voor haar eigen kantoren overigens een zelfde dienst biedt.
De desk gaat op 15 november van start en zal “in principe openstaan voor elke geldverstrekker die met NBVA-leden zou willen samenwerken”, aldus de NBVA. Alle leden krijgen een NBVA Hypotheektoolkit, met onder meer een marketingdraaiboek. Verder worden via DIG hypotheektrainingen en hypotheeksoftware met korting aangeboden. De leden worden vanaf eind oktober tijdens bijeenkomsten geïnformeerd over de hypotheekdesk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.