nieuws

NBVA richt Sectie Inkomen en Zorg op

Archief

De NBVA wil in het voorjaar starten met een Sectie Inkomen en Zorg.

Over de plannen voor een sectie Inkomen en Zorg – er zijn al secties MKB en Financiële Planning – werd al enige tijd gepraat. Tijdens de Bijblijf-bijeenkomsten hebben de leden nu zich uitgesproken voor een versnelde oprichting. Dit is nodig vanwege de ontwikkelingen in de zorgverzekeringen en in de sociale verzekeringen (zoals de plannen-Borst, de invoering van de Suwi, de plannen Donner en het Poortwachtersmodel).
Alle NBVA-leden kunnen lid worden van de sectie. Begin volgend jaar wordt de interesse hiervoor geïnventariseerd. Daarna zullen de betreffende commissieleden worden benoemd. De sectie zal onder meer nieuwsbrieven verzenden en bijeenkomsten houden met deskundige sprekers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.