nieuws

NBVA: Puur opportunisme van Verbond

Archief

Intermediairorganisatie NBVA vindt het pleidooi van het Verbond van Verzekeraars voor volledige openheid van provisies verbazingwekkend. “En dan drukken we het nog heel diplomatiek uit”, aldus woordvoerder Paul Oostdam. “We hebben een partij nog nooit zo snel zo’n dramatische beleidskentering zien maken. Het lijkt ons puur opportunisme.”

De NVA zei eerder al de oproep van het Verbond te betreuren. “Je krijgt assymmetrie tussen banken en direct-writers enerzijds en het intermediair anderzijds en dat betekent voor ons een achterstandspositie”, aldus NVA-directeur Niels Mourits.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.