nieuws

NBVA plant fiscale route

Archief

De NBVA heeft voor zijn leden een Fiscale Routeplanner gemaakt.

De Routeplanner is een praktisch hulpmiddel om structuur aan te brengen in de advisering van klanten over de gevolgen van het nieuwe belastingstelsel. De NBVA is bij het maken ervan bijgestaan door de fiscalisten Herman Kappelle (Aegon), Gerard Tekelenburg (Amev) en Annemiek Vollenbroek (Hooge Huys).
De Fiscale Routeplanner bestaat uit een vraag- en antwoordschema, plus toelichting. Aan de hand daarvan moet snel duidelijk worden of bestaande verzekeringen aan het nieuwe stelsel moeten worden aangepast. De NBVA probeert zijn leden ook op andere manieren te ondersteunen bij de voorbereidingen op het nieuwe belastingplan. Zo is gisteren in het Haagse congrescentrum de NBVA Belastingdag gehouden en volgen er volgende maand nog negen regionale bijeenkomsten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.