nieuws

NBVA: marktpositie doorslaggevend bij keuze aanbieder

Archief

“Wij willen graag samenwerken met partners die sneller en vooral pro-actief reageren op noodzakelijke ontwikkelingen”, aldus voorzitter Rob Groenemeijer tijdens de NBVA-nieuwjaarsbijeenkomst gisteren in Apeldoorn

Bij de keuze voor een verzekeraar moet de tussenpersoon zich wel afvragen of deze hem wel in de best mogelijke marktpositie kan brengen en dus de juiste  businesspartner is. Dit is met name ook van belang voor de talloze  ZZP’ers die 15% van de leden van de NBVA uitmaken, aldus Groenemeijer. “Kleine kantoren snakken naar meer ruimte om te ondernemen. Marktpartijen en toezichthouders staan nu voor de krachtproef om de wetgeving effectief te gaan uitvoeren. Dat bereiken we vooral door goed overleg, samenwerking en een juiste interpretatie van de regels”, vindt Groenemeijer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.