nieuws

NBVA-lid Access Adviesgroep failliet verklaard

Archief

Access Adviesgroep (Deventer), lid van de NBVA, is onlangs failliet verklaard door de rechtbank Zwolle. Het faillissement van het assurantiebedrijf (drie medewerkers) is aangevraagd door één van de particuliere verzekerden, zegt curator mr. Joris Staijen in Deventer desgevraagd. “De hele zaak is leeggehaald. Ik heb tot dusver geen enkel inzicht in de administratie kunnen krijgen”, aldus Staijen.

De provisie-omzet van Access Adviesgroep, opgericht in 1985, werd vorig jaar bijna gehalveerd tot € 246.938 (470.676). Het nettoresultaat bedroeg in dat jaar € -21.601 (-20.793). Het eigen vermogen van de vennootschap was negatief: € -104.517 (17.083). De aandelen van het assurantiebedrijf zijn fifty-fifty verdeeld over Acces Beheer, eigendom van directeur/aandeelhouder Naci Kalaç (Deventer) en van Sonsbeek Beheer, eigendom van directeur/aandeelhouder Erik van Vught (Deventer).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.