nieuws

NBVA last extra ‘bijblijftraject’ in

Archief

Op dinsdag 11 december organiseert de NBVA een extra bijeenkomst in het kader van het zogeheten bijblijftraject ‘De toekomst van uw kantoor’. Het aantal aanmeldingen is de zevenhonderd inmiddels gepasseerd.

Deze bijeenkomst vindt plaats in De Salentein in Nijkerk. Tijdens de ochtend wordt informatie verstrekt over de NBVA Hypotheekdesk. In de middag vindt het eigenlijke bijblijftraject plaats over beroepsaansprakelijkheid, het nieuwe erfrecht, de voorgenomen wijzigingen in de Wabb en de Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair. Sprekers zijn onder meer Johan van der Schoot (Stad Rotterdam), Willem Pel (Bavam), Jurjen Oosterbaan Martinius (D&O) en Joep van den Eijkel (Dutch Insurance Group).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.