nieuws

NBVA-kantoren gaan op acquisitiepad

Archief

Bijna een kwart van de assurantiekantoren die zijn aangesloten bij de NBVA heeft aangekondigd dit jaar op acquisitiepad te gaan. Dit hebben de leden aangegeven in de eindejaarsenquête van hun brancheorganisatie.

Van de bijna driehonderd onderzochte kantoren geeft 20,3% aan om nog dit jaar een assurantieportefeuille te willen overnemen. Bijna 5% van de bedrijven geeft daarentegen aan (een deel van) de assurantieportefeuille te gaan verkopen.
De NBVA-kantoren hebben vorig jaar 170,7 fte’s aan nieuw personeel aangetrokken. Het grootste deel, 116,9 fte’s, was ter vervanging van medewerkers, van wie 80,3 fte’s in de binnendienst. De onderzochte bedrijven hadden begin dit jaar nog 49 vacatures openstaan. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.