nieuws

NBVA houdt HypotheekDag

Archief

De NBVA-themadag staat dit jaar in het teken van hypotheken. De HypotheekDag vindt plaats op donderdag 4 september in Apeldoorn.

De HyptheekThHypotheekDag wordt georganiseerd in samenwerking met negen verzekeraars en hypotheekverstrekkers: Aegon, CVB Bank, De Goudse, Hoge Huys, Levob, Nationale-Nederlanden, Postbank Stad Rotterdam en Westland Utrecht. Deze negen bedrijven zullen tijdens parallelsessies en vanuit hun stands informatie geven over hun producten en de wijze waarop zij het intermediair ondersteunen.
Verder zullen er voor (binnendienst)medewerkers speciale workshops worden gegeven. Daarbij wordt de nadruk gelegd op de wijze waarop zij de commerciële activiteiten kunnen steunen.
De HypotheekDag wordt gehouden in Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn en is ook toegankelijk voor mensen die geen lid zijn van de NBVA. Aanmelden kan bij het NVA-secretariaat, tel. 0344-620200.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.