nieuws

NBVA geeft gratis kwaliteitswijzers weg

Archief

De NBVA stelt de vorig jaar ontwikkelde kwaliteitswijzer voor assurantiekantoren gratis beschikbaar aan 8.000 financiële dienstverleners. De kwaliteitswijzer is ontwikkeld met Bureau Heuperman & Kooij en hiermee kunnen kantoren zich voorbereiden op bijvoorbeeld de komst van de Wet Financiële Dienstverlening (WFD). Via www.kwaliteitswijzer.nl kunnen de kantoren gebruik maken van digitale stroomschema’s die de kernactiviteiten van een kantoor beschrijven, zoals klantadvisering, klachtafhandeling, gegevensbeheer, personeelsbeheer en procesbewaking.

Voor de NBVA-leden is er een plus-versie ontwikkeld. Deze gaat nog meer in op de kwaliteitseisen die door de WFD aan de kantoren worden gesteld. Daarnaast kan men een arrangement afnemen, kosten € 495, waarmee door bureau Heuperman & Kooij het kantoor doorgelicht wordt. Voor niet-leden wordt een andere gerekend. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.