nieuws

NBVA en Synum gaan samenwerken

Archief

Synum, onderdeel van de Numerando Groep en gespecialiseerd in tijdelijke personeelsvoorziening in de verzekeringsbranche, gaat samenwerken met de NBVA.

Freelance medewerkers van Synum kunnen op assurantiekantoren ingezet worden bij onder meer langdurig ziekte van de directeur/eigenaar, als tijdelijk opvulling van een vacature op kaderniveau of wanneer een project deskundig moet worden begeleid.
De NBVA zegt met deze samenwerking tegemoet te komen aan de vragen vanuit de ledenkring. Voor NBVA-leden die gebruik maken van de diensten van Synum is een “substantiële korting” bedongen. De NBVA ziet de samenwerking met Synum als een aanvulling op de reeds bestaande samenwerking met Link BPS op het gebied van personeel & organisatie.
Synum en NBVA ondertekenen de overeenkomst: v.l.n.r. Aad Groen (Numerando), Jos de Oliveira (NBVA), Martin Thies (NBVA), Rob Soeterbroek (NBVA) en Lex Versteeg (Numerando).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.