nieuws

NBVA en NVA getergd door uitspraken Aanstoot

Archief

De NVA en de NBVA zijn niet blij met het pleidooi van Sivi-directeur Hein Aanstoot voor een nationaal polisregister, waarbij de administratie van polisgegevens op termijn bij de verzekeraar komt te liggen (AM Signalen 203 )

“Over het idee van een nationaal polisregister is al vaker nagedacht en gesproken”, laat de NVA weten. “Wij zijn voorstander van eenmalige administratieve handelingen. Dat de centrale administratie echter bij de verzekeraars zou moeten liggen, heeft zeker niet onze voorkeur en wij vinden dat ook niet vanzelfsprekend. Daarnaast vinden wij dat Sivi er is om te standaardiseren en te faciliteren en niet voor politieke uitspraken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.