nieuws

NBVA content met oordeel Wabeke

Archief

De NBVA is tevreden met het oordeel dat Ombudsman Wabeke in zijn aanbeveling over de transparantie van beleggingsverzekeringen geeft over de rol die het intermediair bij de verkoop van deze producten heeft gespeeld

“Wij constateren dat de Ombudsman de verantwoordelijkheid primair bij de verzekeraars legt. Waar het de rol van het intermediair betreft zien we dat de Ombudsman niet generiek oordeelt over de kwaliteit van de financiële dienstverlening van het intermediair. Gegeven het feit dat een adviseur adviseert aan individuele klanten in individuele situaties vinden wij dat terecht.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.