nieuws

NBVA blijft nog eens bij

Archief

De NBVA houdt op woensdag 10 december in Hofstede de Beesde in Bunnik een extra bijeenkomst in het kader van het Bijblijftraject. De bijeenkomst is georganiseerd vanwege de grote belangstelling.

Tijdens de bijeenkomst wordt ’s ochtends aandacht besteed aan de Wet Financiële Dienstverlening (WFD) en de ondersteuning die de NBVA kan bieden. ’s Middags spreekt ombudsman Jan Wolter Wabeke over het belang van een goede klachtenprocedure op een assurantiekantoor, aangevuld met tips hoe de aansprakelijkheid te beperken. Verder wordt ingegaan op de kabinetsplannen met betrekking tot de sociale zekerheid en de zorg. Naast Wabeke zal onder anderen Erno Kleijnenberg, vice-bestuursvoorzitter bij De Goudse, het spreekgestoelte beklimmen.
Het NBVA Bijblijftraject wordt gehouden op 30 oktober (Eindhoven), 4 november (Dordrecht), 6 november (Dalfsen) en 11 november (Amsterdam). Voor deze bijeenkomsten zijn al ruim negenhonderd aanmeldingen ontvangen; alleen voor de extra bijeenkomst op 10 december zijn nog plaatsen beschikbaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.