nieuws

NBVA biedt leden gratis beloningswijzer

Archief

“Veel van onze leden stellen zichzelf de vraag of het provisiesysteem nog bij hun toekomstplannen past, of dat zij beter gedeeltelijk kunnen overstappen op uurdeclaratie of abonnementsystemen”, aldus de NBVA

De vereniging meent dat het provisiesysteem blijft bestaan en dat verschillende beloningssystemen naast elkaar kunnen functioneren. “Met de Beloningswijzer die bestaat uit een handboek, een urenregistratiemodel en en een uurtariefcalculatiemodel bieden wij actief ondersteuning bij de eventuele overgang naar alternatieve beloningsvormen”, aldus de NBVA.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.