nieuws

Nationale-Nederlanden breidt ZPP uit

Archief

Nationale-Nederlanden heeft zes verzekeringen en een nieuwe rubriek toegevoegd aan het ZekerheidsPakket Particulieren (ZPP): rechtsbijstand (Recht en Plicht), drijvende woning (Wonen), motor, oldtimer en toercaravan/aanhanger (Vrije Tijd) en ongevallen (in de nieuwe rubriek Inkomen)

De pakketkorting bedraagt nog steeds 2% per extra rubriek en is nu maximaal 8% (was 6%). Wie daarnaast een autoverzekering combineert met een verzekering uit de rubriek Wonen, krijgt 4% extra korting op de autopolis. Tevens heeft NN met Mijn Klantenmap voor het intermediair de mogelijkheid geïntroduceerd om premieberekeningen op te slaan en aanvragen op een later tijdstip in te dienen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.