nieuws

Nationale Hypotheek Huis opent vijf vestigingen

Archief

Bloemendaal Advies Groep heeft in Almere, Amersfoort, Dronten, Hoofddorp en Veenendaal advieswinkels geopend onder de naam Het Nationale Hypotheek Huis (NHH).

Daaronder zijn drie vestigingen die in mei werden overgenomen van Schoeman Groep. Bloemendaal wil landelijk uitbreiden en de jaaromzet uit hypotheken verdubbelen tot e 280 mln. Voor de inkoop van diensten en producten wordt samengewerkt met het facilitaire bedrijf FinanceNed. “Het schaalvoordeel dat we hiermee behalen, gaat rechtstreeks naar onze klant”, aldus Martin Musscher, directeur hypotheken bij Bloemendaal.
Klanten die een hypotheek sluiten bij het NHH krijgen een ongevallenverzekering één jaar gratis. Het NHH maakt gebruik van de backoffice van de Bloemendaal Advies Groep; ondersteuning van de adviseurs vindt plaats via een managementinformatiesysteem.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.