nieuws

Naam NOG uit de markt

Archief

De naam NOG is eind deze maand definitief verdwenen.

Per 1 juni is de commerciële integratie voltooid en opereert de Reaal-dochter louter onder de naam Hooge Huys Verzekeringen. Het intermediair is individueel geïnformeerd. Verzekerden worden op de hoogte gesteld bij prolongaties en door advertenties in de landelijke dagbladen van zaterdag 30 mei.
Het samengevoegde intermediairbedrijf telt duizend medewerkers die zijn gehuisvest in Alkmaar, Amsterdam en Zoetermeer. Algemeen directeur is Mel Kroon (40). De omzet van Hooge Huys nieuwe stijl bedraagt ruim f 2 mld per jaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.