nieuws

Munich Re

Archief

Munich Re heeft als eerste buitenlandse maatschappij een herverzekeringslicentie gekregen voor China. Hierdoor kan Munich Re deelnemen aan de herverzekeringsmarkt Renminbi Yuan. De herverzekeraar heeft al vestigingen in Peking, Shanghai en Hong Kong.

GeldXpert
Franchiseketen GeldXpert heeft twee nieuwe vestigingen geopend: één in de nieuwbouwwijk Floriande in Hoofddorp en één in Renkum/Wageningen. Binnenkort worden nog twee nieuwe vestigingen van de keten geopend.
Neerlandia-ASN
Neerlandia van 1880 heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met ASN Groep, een schadeherstelketen met ruim 43 bedrijven. Verzekerden krijgen e 135 korting op het eigen risico als zij gebruik maken van een ASN-hersteller.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.