nieuws

Mulderij koopt Insurex-Holland

Archief

Assurantiekantoor Dick Mulderij (Apeldoorn) heeft de activiteiten overgenomen van evenementenverzekeraar Insurex Expo Sure Holland.

Dit volmachtbedrijf brengt diverse risico’s rond grote evenementen en congressen onder bij de verzekeringsmarkt Lloyd’s of London. Het gaat onder meer om verzekeringen tegen uitstel of afgelasting, het niet verschijnen van artiesten of sprekers en een lage opkomst door overmacht als slecht weer en stakingen. Andere verzekeringsvormen zijn: aansprakelijkheid van organisatoren, reisverzekeringen voor deelnemers en kortlopende ziektekostenpolissen.
Onder de hoede van Dick Mulderij, die het bedrijf overneemt van oprichter C. Langeveld (Rotterdam), kunnen ook andere tussenpersonen dergelijke polissen gaan verkopen. De Lloyd’s-verzekeringen lopen via NBVA-lid Mulderij, die zijn sub-agenten met 10% provisie zal belonen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.