nieuws

Movir verlengt mantelcontract advocaten

Archief

Movir en de Stichting Pensioenfonds Nederlandse Orde van Advocaten (APF) verlengen hun samenwerking per 1 januari. Nieuw in de samenwerking is BaliePlus, de serviceorganisatie voor advocaten.

De mantelovereenkomst is gesloten voor een periode van vijf jaar en moet de advocaten meer mogelijkheden bieden om de verzekering af te stemmen op hun persoonlijke situatie en wensen. Zo kan gekozen worden voor een vijfjaarscontract en startende advocaten kunnen profiteren van een starterskorting.
De nieuwe overeenkomst kent verder een leeftijdsafhankelijke tariefstelling en een winstdelingsregeling. Een deel van de toekomstige winst over de APF-portefeuille vloeit in de vorm van premierestitutie terug naar de verzekerde. Ook gaat Movir samenwerken met BaliePlus om nieuwe initiatieven voor de beroepsgroep te ontwikkelen. Een voorbeeld is een recent ontwikkeld hulpmiddel om de samenwerking binnen een maatschap te evalueren. Arbeidsongeschiktheid onder advocaten is volgens Movir steeds vaker het gevolg van matige samenwerking en gebrekkige communicatie.
de samenwerking.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.