nieuws

Movir scant ook samenwerking bij medici

Archief

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir heeft nu ook een samenwerkingsscan voor medici ontwikkeld. Al eerder was er zo’n scan voor advocaten.

De samenwerkingsscan moet de kwaliteit van de samenwerking in een samenwerkingsverband evalueren en op die manier conflicten en psychische klachten voorkomen. De scan kan worden ingezet als preventiemiddel, maar ook als teambuilding bij een gemeenschappelijke activiteit.
Er zijn vijf verschillende scans ontwikkeld voor de beroepsgroepen dierenarts, tandarts, huisarts, medisch specialist en overige (para) medici en medisch specialisten in loondienst.
Op de website www.icas.nl/samenwerkingsscan kan de bezoeker de scan, in de vorm van een vragenlijst, downloaden. Na het invullen van de scan kan de medicus contact opnemen met Icas (de samenwerkingspartner van Movir), voor advies en tips ter verbetering van de samenwerking. Movir-verzekerden krijgen kosteloos telefonisch advies van de adviesorganisatie Icas.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.