nieuws

Moons (ex-Reiman) start Futurum

Archief

Ed Moons is onder de naam Futurum Groep in Hilversum een eigen assurantiekantoor begonnen.

Moons (49) wil zich voor zowel particulieren als bedrijven gaan bezighouden met financiële planning (verzekeringen, pensioenen, hypotheken, beleggingen) en employee-benefits. Futurum Groep is gevestigd in een opvallend Dudoc-gebouw (het oude wedkantoor van de Hilversumse drafbaan) aan de Arena 299 in Hilversum. Op internet is het bedrijf te vinden onder het adres www.futurum-groep.nl.
Moons is gestart met vier medewerkers, die allen afkomstig zijn van de Reiman Groep. Hij werkte zelf 31 jaar voor het Hilversumse kantoor, waarvan de laatste jaren als adjunct-directeur. Voormalig directeur Rien van de Beek (57) is eveneens vertrokken. De dagelijkse leiding van Reiman, dat via Kentron onderdeel is van verzekeraar Aegon, is nu in handen van Arie Aantjes.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.