nieuws

Monuta: tien franchisenemers

Archief

In Raalte heeft Monuta zijn tiende franchisenemer verwelkomd.

Onder de naam Monuta Clarijs zal Peter van Veen in die plaats zijn uitvaartonderneming Clarijs voortzetten. Monuta was in Raalte al twintig jaar lang eigenaar van een uitvaartcentrum, voor de verzorging van uitvaarten in Raalte en Heino.
In Veendam heeft Monuta een belang genomen in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer. Andere aandeelhouders van De Buitenwoelhof zijn begrafenisonderneming Wessels en De Laatste Eer (Veendam). In Venlo zijn alle aandelen overgenomen van uitvaartonderneming Gerrit Sluys, die 350 uitvaarten per jaar verzorgd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.