nieuws

Monuta stuurt clubs potje ATP

Archief

Uitvaartverzekeraar Monuta heeft door middel van een uitnodiging in de vorm van een potje ATP alle bestuursleden van de assurantieclubs geprikkeld om te komen naar de jaarvergadering. Met ATP werd de link gelegd tussen de stof Adenosine TriPhosphaat, die in onze cellen zit en energie levert – en die door sommige sporters wordt gebruikt om ATP aan te vullen – en de AssurantieTussenPersoon.

De conclusie mag duidelijk zijn: met ATP presteer je beter, aldus Monuta. “Op deze manier hebben we de clubs duidelijk willen maken dat we het belangrijk vinden dat er assurantietussenpersonen zijn”, aldus Monuta. Als dank ontvingen de 23 assurantieclubs uit handen van senior/special accountmanager Johan Pieters ieder € 300.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.