nieuws

Monuta neemt weer uitvaartbedrijf over

Archief

Monuta heeft uitvaartverzorgingsbedrijf Kamperman in Ruurlo overgenomen. De natura-uitvaartverzekeraar verwacht binnenkort nog enkele overnames te doen.

Met de overname van Kamperman, die ook een uitvaartcentrum heeft in Lochem, zegt Monuta zijn positie als marktleider te hebben versterkt. Kamperman blijft vooralsnog onder eigen naam actief. Het bedrijf is goed voor 350 uitvaarten per jaar.
Monuta heeft verder aangekondigd binnenkort nog enkele overnames te willen doen, in het bijzonder in de provincie Noord-Holland. Pas dan zal de doelstelling van een landelijk netwerk van uitvaartbedrijven zijn bereikt. Daarna wil de maatschappij zich gaan richten op consolidatie van haar snel gegroeide organisatie, aldus het vakblad Uitvaart.
Begin vorige maand werden de Nederlandse activiteiten van het Europese uitvaartverzorgingsbedrijf SCI voor ( 40 mln overgenomen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.