nieuws

Monuta biedt testament-scan

Archief

Verzekerden van Monuta kunnen hun testament gratis laten checken op actualiteit.

Dat is de nieuwste dienst die Monuta aan houders van een uitvaartverzekering biedt. Uitvoerder van de ‘testament-scan’ is Formaat Notarissen, een samenwerkingsverband van ruim tachtig notarissen. “Zij zoeken nieuwe klanten, wij willen onze verzekerden extra service bieden”, zo verklaart Bob van Laatum namens Monuta het intiatief.
Monuta kende al veel langer een Notaris-infolijn, waar verzekerden vragen van notariële aard kunnen stellen. De ‘testament-scan’ kost normaal f 75; eventuele wijziging van het testament moet de verzekerde uiteraard wel zelf betalen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.