nieuws

Monuta

Archief

Monuta

Monuta heeft volmachten verleend aan Slegt & Sealtiël Assuradeuren (Amsterdam) en BB Assuradeuren (Alkmaar). Het eerste, door Henk en dochter Katinka Slegt geleide bedrijf, bedient met achttien medewerkers ruim zesduizend relaties. BB werkt met tien medewerkers als volmachtbedrijf en backoffice voor twintig assurantiekantoren.
Eureko/PZU
Eureko breidt zijn belang in PZU met ruim 4% uit. Het belang komt uit op iets meer dan 36%.
Keuringsgrens
Fortis ASR heeft de keuringsgrens voor individuele levensverzekeringen verhoogd tot _ 200.001. Voorheen was een keuring alleen bij verzekerde bedragen boven _ 160.000 noodzakelijk. NN verhoogde deze keuringsgrens een half jaar geleden tot _ 300.000. Bij Fortis ASR blijft de keuringsgrens voor 55-plussers _ 80.001 en voor 60-plussers _ 40.001.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.