nieuws

MoneyEyes verkoopt nu ook Rabo-hypotheek

Archief

MoneyEyes verkoopt sinds vorige week ook hypotheken van de Rabobank. De financiële megastore is verder in gesprek met buitenlandse hypotheekverstrekkers.

Rabobank was de enige grote hypotheekverstrekker waarvan nog geen producten werden verkocht. Paul van der Meijs van MoneyEyes: “Rabobank is op centraal niveau niet de partij die het meest enthousiast is over samenwerken met het intermediair.”
Na de zomer verwacht Van der Meijs ook in zee te gaan met buitenlandse aanbieders. “Uiteraard moet een nieuwe partij wel iets toevoegen. Het voordeel voor de klant zal hem met name zitten in de prijs.” Echt schokkend goedkoper zal zo’n ‘buitenlandse’ hypotheek niet zijn. “De prijzen in Nederland zijn al niet onaanzienlijk en de verschillen in rente zijn vaak niet meer dan een tiende procent. We leven binnenkort in Euroland, dus de verschillen zullen alleen maar kleiner worden”, aldus Van der Meijs.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.