nieuws

Moneta

Archief

Moneta

Moneta Adviesgroep (IJmuiden) is uitgebreid met het Velsense kantoor van Ron Voorbach, master in financiële planning. Moneta wordt gerund door Jos en Elly van der Klei.
T- en U-rendement
Het U-rendement, maatstaf voor rentestandkorting en overrentedeling bij levensverzekeringen, zakt in oktober tot 3,93%, tegen exact 4% in september. Het vergelijkbare, maar oudere T-rendement daalt éénhonderdste tot 3,89%.
Zwitserleven
Zwitserleven heeft de ‘relatiekorting’ voor expirerend lijfrentekapitaal van eigen polishouders verhoogd. Klanten die hun kapitaal bij Zwitserleven omzetten in een direct ingaande lijfrente krijgen tot 5% korting.
Naberman
Naberman Adviesgroep is vanuit Almelo verhuisd naar ‘s-Heerenberg. Het nieuwe kantooradres is: De Immerhorst 5a, 7041 KE, tel. 0314-66.86.65. Het kantoor, actief in makelaardij onroerend goed, verzekeringen en hypotheken, heeft een eigen website: www.naberman-adviesgroep.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.