nieuws

Mondeel weg bij Direktbank

Archief

Wim Mondeel begint morgen aan zijn laatste werkdag als directievoorzitter van Direktbank. Een verschil van mening over de te volgen strategie bij de Fortis-dochter is de reden voor zijn vertrek. Mondeel (45) werkt al sinds 1981 bij het Fortis-concern en zijn rechtsvoorgangers en was sinds 2002 voorzitter van het directieteam bij Direktbank. Totdat een opvolger is gevonden, neemt directielid Stanley Winnik zijn taken waar.

Mondeels vertrek heeft volgens Fortis niet te maken met zijn functie als directievoorzitter van de vorig jaar geformeerde Fortis Hypotheek Bank (FHB), waarin alle hypotheekacitiviteiten van het concern zijn gebundeld. De FHB-directie bestaat voorlopig uit Ronald Königel en Bert van der Plas.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.