nieuws

Mond-tot-mondreclame werft meeste hypotheken

Archief

Ondanks de snel toegenomen online mogelijkheden voor lead-generatie en communicatie met potentiële klanten, blijft mond-tot-mondreclame de belangrijkste bron om nieuwe hypotheekklanten binnen te halen

Dit blijkt uit een rondvraag van verzekeraar Cardif onder 277 hypotheekadviseurs. Cardif peilde op welke manieren zij momenteel nieuwe klanten werven. 164 van de 277 ondervraagde adviseurs (59%) geeft aan dat mond-tot-mondreclame hun belangrijkste leadgenerator is. Op afstand volgen de extern aangeleverde leads (14%) en de contacten die via makelaars aangedragen worden (11%). De eigen website brengt 8% van de nieuwe klanten binnen en slechts 5% is het resultaat van reclame-uitingen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.