nieuws

Modulaire autopolis bij Aegon

Archief

Aegon heeft het assortiment particuliere en zakelijke autopolissen vervangen door de nieuwe Auto op Maat-verzekering, die een premieverlaging combineert met een meer uitgebreide dekking. Extra te verzekeren is onder meer een no-claimbeschermer.

De verzekering is modulair opgebouwd, zodat hij voor iedere klant ‘op maat’ kan worden gemaakt, aldus Aegon. Wie de verzekering sluit in combinatie met het Woon- & Vrije Tijdpakket en/of het Zakenpakket krijgt 5% combinatiekorting.
Verzekerden die een WA- plus beperkte of uitgebreide cascodekking nemen, hebben de keuze uit twee varianten: ‘vrijheid’ of ‘voordeel’. Wie kiest voor vrijheid kan zijn schade overal laten repareren, onder aftrek van het eigen risico. Bij reparatie door een Schadegarant-garage wordt een korting op het eigen risico verleend van _ 150 en heeft de verzekerde recht op gratis vervangend vervoer. Wie kiest voor voordeel krijgt een extra premiekorting, maar is wel verplicht zijn schade te laten repareren bij een Schadegarant-garage. Ook in deze variant wordt het eigen risico verminderd met _ 150.
Verder geldt gedurende het eerste jaar een nieuwwaarderegeling voor auto’s met een cataloguswaarde tot en met _ 70.000 en past Aegon standaard een ‘no blaim-no claim’-regeling toe: verzekerden die geen verwijt kan worden gemaakt aan het ontstaan van een ongeval met een beschermde verkeersdeelnemer, vallen niet terug in hun no-claimkorting. Accessoires zijn standaard meeverzekerd tot _ 1.250 en voor de tweede gezinsauto geldt dezelfde bonus-malustrede.
Extra te verzekeren zijn een no-claimbeschermer, die bij Aegon de Bonusbeschermer wordt genoemd en zowel door particuliere als klein zakelijke rijders kan worden gesloten. Verder is er de module ‘Bestuurder en inzittenden’ die uitkeert bij letsel- en zaakschade. Particulier biedt deze module ook dekking voor alle gezinsleden, ook als hun in een andere dan de verzekerde auto iets overkomt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.