nieuws

MKB Benefits bemiddelt in zorgpolissen

Archief

MKB Benefits, dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf op het gebied van verzuim, preventie en arbozorg, heeft met vier zorgverzekeraars collectiviteitafspraken gemaakt.

Met Agis en Delta Lloyd betreffen dit maatwerkpakketten van verzuim- en zorgverzekeringen. Bij VGZ en Avéro Achmea is een korting bedongen van 7% op het basispakket en op de aanvullende verzekeringen respectievelijk 15% en 7,5%.
Algemeen directeur Ad Smit laat weten met nog meer verzekeraars in gesprek te zijn en benadrukt voor een andere werkwijze te kiezen dan Maetis. “We benaderen wel zelf onze klanten, maar zitten daarbij het intermediair niet in de weg. We bieden het dan aan samen met het intermediair.”
Ook laat hij weten dat MKB Benefits al jaren sociale verzekeringen aanbiedt. “We zijn ontstaan uit MKB Benefits Limburg en daar werden de eerste verzekeringen al tien jaar gelden verkocht.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.