nieuws

Misleidend advies kan leiden tot vervolging Duits intermediair

Archief

Duitse tussenpersonen die hun klanten op basis van misleidende informatie levensverzekeringen verkopen kunnen naast een financiële schadevergoeding op grond van het huidige strafrecht in Duitsland een vervolging tegemoet zien wegens fraude

Dit kan het geval zijn wanneer het misleidende advies van de tussenpersoon leidt tot een financieel verlies bij verzekerden, maar onder bepaalde omstandigheden ook wanneer een levenpolis de klant geen enkel rendement oplevert, zeker wanneer deze op advies van de tussenpersoon is gefinancierd met een lening.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.