nieuws

Minder goed resultaat Agis

Archief

Agis heeft over het afgelopen jaar een positief bedrijfsresultaat gehaald van _ 24,8 mln (2006: _ 32,3 mln). Over de basis- en aanvullende verzekeringen bedroeg het technisch resultaat _ 12 (18) mln.

“Vooral de aanvullende verzekeringen droegen bij aan het technisch resultaat”, aldus een woordvoerder. Zoals al eerder bekend gemaakt, heeft Agis er dit jaar 20.000 nieuwe verzekerden bij. Volgens eigen zeggen is dit vooral te danken aan het doelgroepenbeleid. Het totaal aantal verzekerden bij Agis komt daarmee op 1,25 mln. In het oog springende polissen waren de RookVrijPolis, de Albert Heijn-polis en de Postcode Loterij Polis. Van de RookVrijPolis zijn er ongeveer duizend gesloten. Van de andere twee doelgroeppolissen wil Agis de aantallen niet noemen. Van de al langer bestaande VegaPolis zijn er inmiddels 2.000 gesloten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.