nieuws

Mik en Debets in directie Meeùs

Archief

Dick Mik en Hans Debets zijn toegevoegd aan de directie van Meeùs. Mik wordt directeur Verzekeringen (zowel particulier als zakelijk) en Debets directeur Hypotheken. In die laatste tak wil Meeùs een van de grootste bemiddelaars van ons land worden, waarvoor een forse groei noodzakelijk is.

Mik verkocht in 1998 zijn kantoor aan Meeùs (Aegon) en was daar de laatste jaren medeverantwoordelijk voor de regio Zuidwest Nederland en lid van het managementteam van het landelijke verzekeringscentrum. Debets kwam vorig jaar van Achmea en was bij Meeùs verantwoordelijk voor de regio’s Noord en Overijssel en lid van het landelijke managementteam Assurantiën.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.