nieuws

Mercer versterkt zich met Erik Lutjens

Archief

Adviesbureau William M. Mercer heeft zich versterkt met prof.dr. Erik Lutjens. De hoogleraar Pensioenrecht (VU Amsterdam) gaat leiding geven aan de Legal Unit.

Die Mercer-afdeling (vijf juristen) is gespecialiseerd in de juridische, fiscale en internationale aspecten van pensioenregelingen.
Vooral gezien de sterk toenemende wet- en regelgeving rond collectieve pensioenen verwacht Mercer veel werk voor de afdeling. Met de komst van Lutjens hoopt het bureau in de juridische dienstverlening op pensioengebied een toonaangevende positie in te kunnen nemen.
Eigen kantoor
Naast zijn werkzaamheden voor William M. Mercer zal Lutjens er in het nieuwe Amstelveense kantoor van Mercer (aan de Startbaan 6) nog een eigen advocatenkantoor op na houden.
De besloten vennootschap E. Lutjens Advocatuur (tel. 020-431.39.00) is nodig, omdat de Nederlandse Orde van Advocaten geen volledige integratie van actuariële dienstverleners en advocaten toelaat. Lutjens was werkzaam voor advocatenkantoor Derks-Star Busmann-Hanotiau.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.