nieuws

Menzis Zorg van start

Archief

Menzis Zorg, het inkoopbedrijf van zorgverzekeraar Menzis dat begin dit jaar werd opgericht, is van start gegaan. Het managementteam is benoemd.

Bij Menzis Zorg is Meindert Smit (41) is aangetrokken als manager Administratie Care en Cid Berger (32) als Business Controller. Smit is de afgelopen tien jaar zelfstandig interim-manager geweest bij diverse bedrijven exclusief de verzekeringsbranche. Berger was financieel directeur bij een bedrijf dat zich richt op het outsourcen van schademanagement bij grote autoleasemaatschappijen en grote wagenparkeigenaren.
Vanuit de eigen gelederen zijn benoemd: Peet Scheepens tot directiesecretaris, tevens manager Bedrijfsondersteuning Zorginnovatie, Nico de Jong tot manager inkoop 1e lijn (huisartsen), Els van der Wilden-van Lier (arts) tot manager inkoop 2e lijn (ziekenhuizen), Hannie Treffers-Lepoeter tot manager inkoop Care en Ria Stegehuis tot manager Klant Care. Begin dit jaar werd de directie al benoemd. Die bestaat uit: oud-politicus Roger van Boxtel (voorzitter) en Bert van der Hoek (directeur Care).
Menzis Zorg werkt niet alleen voor de verzekeringslabels Geové en Amicon, maar ook voor de drie Zorgkantoren (Arnhem, Twente, Groningen) waarvoor Menzis de AWBZ uitvoert.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.