nieuws

Menzis neemt Azivo over

Archief

Menzis gaat de Haagse zorgverzekeraar Azivo overnemen

 Bestuursvoorzitter Roger van Boxtel zegt dat Menzis hiermee zijn positie in de Randstad versterkt. De naam Azivo blijft tot 1 januari 2011 gehandhaafd. Komend jaar verdwijnen er geen arbeidsplaatsen. “De markt zal uitwijzen of dat voor de periode daarna ook geldt”, aldus een Menzis-woordvoerder. Ten aanzien van de locaties wijzigt er ook niets. Over de organisatorische positie en aansturing van de overige door Azivo in te brengen activiteiten binnen Menzis vindt nader onderzoek plaats. Menzis blijft met de overname van Azivo de vierde zorgverzekeraar van Nederland met ruim twee miljoen klanten en 2.600 medewerkers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.