nieuws

Menzis: meer dan twee miljoen verzekerden

Archief

Het zorgverzekeringsconcern Menzis telde per 1 maart 2.029.000 verzekerden (van wie ruim 650.000 ‘particulier’). Dit betekent een groei van 55.000 over het afgelopen jaar.  Het label Amicon kende vorig jaar een groei van 17.600, bij Geové was sprake van een afkalving van 14.600 en NVS Rijnmond was goed voor een groei van ruim 27.000. 

De nog jonge internetdochter Anderzorg is het afgelopen jaar sterk gegroeid: van 51.000 naar 76.000 verzekerden. Dit is te danken aan een groei met 26.000 ziekenfondsverzekerden, want prijsvechter Anderzorg verloor per saldo 1.000 particulier verzekerden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.